du kan få hjælp fra en Erfaren Online Konsulent

Mit navn er Thomas, og Mensio er min virksomhed. Jeg er selvstændig digital marketing og forretningskonsulent, og jeg arbejder med online marketing, social marketing, search (Google Adwords og Onsite SEO) og digital strategi. Jeg arbejder overordnet inden for 3 hovedområder:

  • Opbygning og optimering af digitale marketing-kampagner, herunder Google AdWords, Facebookannoncer og retargeting
  • Rådgivning om digital mediestrategi
  • Rådgivning om onlinesalg og -forretning, herunder produktidéer og websiteopbygning


hvorfor vælge mig?

Jeg bruger min erfaring til at hjælpe DIG.

Jeg har fra 2004 til 2014 arbejdet i skiftende online specialistfunktioner. Det giver over 10 års praktisk erfaring allerede inden, jeg blev selvstændig onlinekonsulent:

  • Google AdWords, YouTube og display/bannere
  • Facebook-annoncer og retargeting
  • Webanalyse og digitale trends
  • SEO og webshopansvar
  • Plus en række mindre, men spændende online marketing-aktiviteter

Og siden 2014 har jeg anvendt disse kompetencer i et kraftfuldt digital marketing-miks til gavn for mine kunder, som dermed får både en eksekverende digital marketing konsulent og en onlinestrateg, der hjælper med udvikling og optimering af selve online forretningen.


betroet Onlinerådgiver

Min baggrund inden for webanalyse, forbrugeradfærd og digitale trends førte til praktisk håndtering af digitale marketingkampagner samt opgaver på taktisk og strategisk niveau om brugen af digitale medier.

Jeg rådgiver i dag virksomheder som din om bl.a. online som salgskanal, valget af digitale medier samt fordelingen af det digitale marketingbudget.

kundeReferencer

Mine kunder varierer meget i både størrelse, brancher og behov. På min referenceside har jeg samlet en oversigt over nogle af dem samt lagt et par udtalelser op for at vise dig, hvad nogle af dem skriver om vores samarbejde.


google adwords

Kunderne skal kunne finde dig på Google og Bing. 

Du får mine tæt på 10 års erfaring med på dit eksterne hold. Så er du sikret at opbygning og optimering af dine Google Adwords- og Bing Ads-kampagner er i top.

Facebook marketing

Skal vi øge kendskabet til din virksomhed og dine produkter? Skal du bruge leads til dit nyhedsbrev og remarketing og måske til dine sælgere?

Facebook er en rigtig god marketingkanal for mange virksomheder. Brugerne er tilbagelænede og har tid til at læse lidt, hvis indholdet er relevant og interessant for dem.

Følg Mensio på Facebook og LinkedIn: