Input-til-afdelingsdagen-seo-oplæg.png

SEO WORKSHop for virksomheder

for jer, der vil vide, hvordan I skaffer mere trafik og får flere kunder med det arbejde, I allerede udfører.

Velegnet til grupper og teams, der

  • skal bruge inspiration på teamdagen eller afdelingsmødet eller bare ønsker et vidensboost til det daglige arbejde med websitet
  • ikke har arbejdet med SEO og Google før, men som kender betydningen af trafik til websitet
  • arbejder med salg og synlighed på nettet og har brug for en fælles referenceramme og et godt basis vidensniveau om Googles mekanismer
Oplæg om websitet til afdelingsdagen.png

Skaber I selv indholdet til jeres website?

Og I har måske oven i købet kontrol over teknikken bag jeres website?

Så står I faktisk med en kæmpe mulighed for selv at påvirke og arbejde med SEO. Og det handler ikke om, at I nu skal være SEO-medarbejdere. Det handler om at kende og bruge et par ekstra tricks, når I nu alligevel bruger en masse tid på at lave godt indhold til de besøgende på websitet.

Hvis I, der skaber indholdet og oplevelserne på jeres website og/eller blog, ved noget om, hvad Google sætter pris på, så kan I faktisk gøre en kæmpe forskel og med jeres daglige arbejde skabe mere trafik fra søgemaskinerne - uden at det kræver teknisk snilde eller en mærkbart større arbejdsindsats. Men det skaber til gengæld en bedre bundlinje for virksomheden, og det er der nok en del, der vil sætte pris på.

Thomas Paludan afholder SEO Workshops for virksomheder, der selv producerer deres website-indhold

SEO Workshop For Virksomheder er skabt til jer, der selv producerer indhold til jeres website i form af f.eks. artikler, blogindlæg og produktsider. 
Niveauet er Basic, og gennemgangen er pædagogisk, så alle deltagere kan være med og få en god forståelse og et øget kompetenceniveau til det fremadrettede arbejde med websitet. Det vigtigste er, at I har en interesse i at forstå, hvordan I selv kan gøre en forskel i dagligdagen.
 

Praktisk information om SEO Workshop for Virksomheder:

  • Deltagerantal: Op til 15 personer
  • Afholdelsesform: Workshop eller oplæg - hvad der passer jer bedst
  • Afholdelsessted: Hos jer - i virksomheden eller på jeres off-site location
  • Der skal være en skærm til rådighed, der er stor nok til, at alle kan se
  • Varighed: 1 1/2 - 2 timers tid +/- det løse afhængigt af spørgsmål

PRIS: 12.500 DKK ekskl. moms *
* Ved workshops uden for Storkøbenhavn tillægges 500 DKK ekskl. moms pr. ekstra 100 km. kørsel

SEO Workshop-indhold:

En stor del af workshop'en er en pædagogisk og ikke-kedelig præsentation af, hvad SEO egentlig er, og hvad I har af muligheder for at opnå bedre resultater ved at tænke nogle elementer ind i jeres daglige arbejde, som Google og andre søgemaskiner godt kan lide. Vi kommer primært rundt om det, I skal bruge i forbindelse med produktionen af indhold og kun en lille smule ind på teknikken bag websitet.
Vi kommer også ind på konkrete forbedringsmuligheder på jeres website. Og så er der plads til spørgsmål og til at gå mere i dybden med specifikke emner, der er relevante for jer at få uddybet.

Testimonials 8 still 3.jpg

Hvem kommer ud og underholder?

Thomas Paludan kommer selv ud og afholder SEO Workshop hos jer.

Thomas har mange års erfaring med SEO fra sin tid i TDC og Viasat og som konsulent for diverse virksomheder.

Thomas arbejder i dag primært som rådgiver på SEO, omend enkelte kunder har fået overtalt ham til også at hjælpe lidt med eksekveringen.

HNCK2685.jpg

Hvem henvender workshop'en sig til?

SEO Workshop'en henvender sig til medarbejdere og beslutningstagere inden for marketing og indholds/content-produktion.

I får viden om, hvad I kan gøre for at opnå gode resultater i søgemaskinerne og dermed får flere "gratis" kunder fra især Google.

I praksis kommer vi til at snakke mest om de elementer, I nemt selv kan gøre brug af, når I skriver blogs og artikler, eller sætter websider op med tekst, billeder, produkter osv. 

Vi kommer også overfladisk (er ikke fokus) ind på nogle af de mere tekniske dele, der afgør, om et website performer godt eller dårligt med Googles øjne. Så der er også lidt for webudviklerne, men I kan dog også nøjes med at notere og videresende disse informationer efterfølgende.

 

HNCK4046.jpg

Har du spørgsmål vedr. SEO Workshop?